Meyer Mode voor iedereen

Meyer Mode voor iedereen

27 februari 2020 0 Door Erno

We weten allemaal dat het in onze samenleving nog altijd lastig kan zijn om mooie kleding te vinden als je een maatje meer hebt. Sowieso is de media en de mode-industrie vaak nog altijd ingesteld met mensen die kleding dragen in de maten 34 en 36, waar de meeste van ons simpelweg niet in passen. Dat is trouwens niks om je rot over te voelen, iedereens lichaam is anders en elk lichaam is mooi. En, mocht je toch nog enigszins frustratie of schaamte voelen jegens de term “grote maten”, bedenk je dan dat mensen met de maat 38 ook al tellen als ‘plus size models’. Bijna iedereen, dus. In ieder geval, hier is wat advies over en een merk dat echt haar best doet voor de ‘grote maten mode’: Meyer Mode!

Dameskleding…

Meyer Mode is een webwinkel voor ‘dameskleding’, met eigenlijk alles dat je zou kunnen wensen. Ze hebben de nieuwste dames mode in de grote maten, met ontzettend veel variatie. Hier kan je niet zomaar een shirtje vinden, maar met weinig moeite hele outfits samen stellen. De stijlen van de kleding variëren ook ontzettend: het fijne aan Meyer Mode is dat ze bijna alle soorten silhouetten en stijlen gebruiken in hun kleding. Niet alleen de dingen die ‘afkleden’, of dat soort dingen, maar gewoon alle silhouetten, want iedereen mag bijvoorbeeld een mooie A-lijn rok dragen. Echt iedereen. Die rokken zijn prachtig.

…en meer!

Ook hebben ze bij Meyer Mode (grote maten mode) een hele afdeling met lingerie, onderkleding en sport –en relaxkleding. Bh’s en ondergoed in alle beschikbare maten, trainingsbroeken die lekker zitten en ook gemaakt zijn voor een voller figuur, slaapshirts, noem het maar op. Ook heeft Meyer Mode een schoenenafdeling, waar ze opnieuw hun liefde voor variatie en het vieren van alle soorten lichamen toepassen. Hakken, enkellaarsjes, gympies, noem het maar op. De webwinkel heeft zelfs een accessoire afdeling, om je net uitgezochte outfit nog even helemaal af te maken.

Welke ‘grotere’ maat je ook hebt, je kan dus sowieso terecht bij Meyer Mode. Op hun webwinkel vind je alles wat je nodig hebt voor een outfit waar jij je zelfverzekerd in kan voelen. Laat je dus vooral niet gek maken, je bent mooi zoals je bent en verdiend mooie kleding die voor jouw lichaam en maat gemaakt is. Laat je niet afschrikken door de “grote maten mode”, maar rock je lijf en rock die nieuwe outfit (met bijpassende accessoires en schoenen, uiteraard)!