Je hebt het verdient!

Je hebt het verdient!

22 november 2020 0 Door Erno

Op de 50e verjaardag van mijn moeder, verdient zij een heerlijke verwendag. Mijn zus en ik gaan aan de slag om haar groots te verassen. Al 50 jaar is mijn moeder op de wereld en heeft ze veel wijze lessen meegenomen en aan ons geleerd. Ze heeft een akelige ziekte overwonnen en houdt het al lang uit met onze vader! Ze heeft twee meiden op de wereld gezet en heeft haar carrière laten varen, om voor ons te zorgen. Zij verdient een top dag.

Ver van tevoren organiseren

We wilde dat deze dag op en top eruit kwam te zien en dat we voor geen verassingen kwamen te staan, we gingen direct aan de slag met het regelen van een gin-bar. Onze grote vriend Mike heeft een eigen gin-bar op wieltjes die overal in Nederland rondrijdt om mensen te voorzien van een heerlijke gin-tonic. Hier houdt onze moeder ontzettend veel van. Mike is een drukke zakenman en heeft niet altijd tijd. Daarom moesten wij op tijd beginnen met organiseren. We wilde haar ook verassen met een heerlijke full-body massage. Even heerlijk ontspannen. Ze is toch echt alweer 50 jaar geworden. Ze zal het heerlijk vinden.

Als kers op de taart

Het moment was daar. De dag dat onze moeder heerlijk verwend ging worden. Ze kwam binnen en zag Mike daar staan met vier heerlijk klaargemaakt gin-tonics. Met z’n vieren hebben we eerst heel lang gekletst en leuke herinneringen naar boven gehaald. Maar nu was het toch echt tijd voor die heerlijke massage. Terwijl onze moeder heerlijk lag te genieten waren wij met z’n drieën haar laatste en grootste cadeau aan het voorbereiden.

Al heel lang wilde onze moeder nieuwe tuinstoelen en een nieuwe tuintafel. Dit hebben wij natuurlijk voor haar geregeld. Wat ze niet wist, was dat de mannen die het gingen bezorgen, de producten allang hadden geleverd en het allang in de tuin stond. We hadden de shutters op een kiertje gezet, waardoor ze niet goed kon zien of er wat in de tuin stond.

Na haar heerlijke massage was het tijd om onze moeder een blinddoek te geven. Ze was blij verrast en liep met ons mee de tuin in. Het was tijd voor haar grote verassing. De blinddoek ging af en ze werd stil van verbazing. Ze was enorm blij en ze herhaalde zich steeds hoe dankbaar ze was. Onze moeder heeft het echt verdient en dat hebben wij haar laten blijken met deze prachtige cadeaus. De rest van de avond hebben we buiten gezeten aan de nieuwe tafel op de nieuwe stoelen met een heerlijk warm dekentje.