Fabulous voor de feestdagen met ghd stylingproducten

Fabulous voor de feestdagen met ghd stylingproducten

31 december 2019 0 Door Erno

Met de feestdagen in het verschiet doen veel dames extra moeite om er tip top uit te zien. Na een hele dag zwoegen in de keuken voor het kerstdiner wil je natuurlijk in een handomdraai er goed uit zien! Zeker als de rest van het bezoek ook zijn of haar best heeft gedaan om er goed uit te zien! Er zijn een paar dingen die je heel makkelijk kan doen om er snel goed uit te zien! Mijn eerste tip is altijd wat concealer onder de ogen plus wat poeder om je gezicht af te maken. Vergeet ook niet je wenkbrauwen netjes te borstelen of wat in te kleuren. Door deze tips zie je er direct ontzettend fris en wakker uit, in plaats van gestrest of moe. Vervolgens kun je nog snel wat blush op doen om je gezicht wat meer definitie te geven. Een likje mascara en je bent klaar! Ook is je haar wel belangrijk. Je kunt alles minimaal houden, zolang je maar wel overal aandacht aan besteed. Zo zie je er altijd doordacht en fris uit. Zet een mooie slag in je haar of stijl wat koppige plukjes. Je krijgt dan ook direct een mooie glans van warmte-producten. Eindig je look met wat mooie oorbellen, eventueel een ketting en natuurlijk een leuke outfit. Zo heb je je in een handomdraai klaargemaakt! Voor de make-up kun je gebruiken wat jij fijn vindt, dat is voor iedereen verschillend. Voor het haar kan ik wel ghd producten aanraden! Dit zijn haar stylingproducten van het merk Good Hair Day. In deze blog vertel ik jullie nog wat meer over deze producten. Veel leesplezier!

 

Wat is het merk ghd eigenlijk? 

Good Hair Day, oftewel ghd, verkoopt hitte producten waarmee je je haar kan stylen. Wat ik erg leuk vind is dat de producten heel fijn werken. Daarnaast zien ze er ook nog eens leuk en professioneel uit. Dit allemaal terwijl je niet teveel geld betaald voor je producten. Daarnaast krijg je bij de aanschaf van zo’n hittetool altijd een heat protect spray. Deze spray is heel belangrijk om je haar gezond en glanzend te houden. Ook houdt de spray je styling langer vast. Ghd is daarom mijn favoriete merk op het gebied van haarproducten.

 

 

Wat voor producten verkopen ze allemaal?

Ghd verkoopt allerlei soorten producten. Ze hebben alles, dus als je naar meerdere dingen op zoek bent kun je ook bij ghd terecht. Zo heb je direct een mooi pakket van verschillende producten in dezelfde stijl en zelfde werking. Ghd verkoopt krultangen, stijltangen, föhns, keramische borstels en haarproducten voor bescherming en controle. De producten zijn allemaal van hoogstaande kwaliteit en gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen binnen de haarwereld. Van elke soort product hebben ze meerdere opties beschikbaar, dus je kunt de ghd producten echt personaliseren aan jouw haartype.