wat is it-ondersteuning

wat is it-ondersteuning

In de laatste jaren toont duidelijk aan dat de concurrentiekracht is de sleutel tot de digitalisering, de technologische mogelijkheden die inherent zijn aan het herkennen en zelfs nog grondiger uitbuiting. De snelle schaal ontwikkeling van de technologie en de markt-ontwikkelingen in de telecommunicatie-aanbieder naar een andere om te voldoen aan de uitdaging. “De digitale transformatie tijdens een belangrijke oplossing om de groeiende uitdagingen voor de veiligheid, de nadruk wordt gelegd op de veilige werking van netwerk-, apparaat – en service levels” – het was de Infotér Conferentie Róbert Bakos, MVM NETTO technische deputy ceo van je presentatie.

Een concurrerende markt IT benadering

Een concurrerende markt IT benaderingOp basis van de behoeften van  De MVM Groep telecommunicatie bedrijf, 5 jaar geleden, de vorming van MVM NET bereid voor deze behoeften. Meer dan 6200 km lang optical backbone-netwerk van uitstekende beschikbaarheid, betrouwbare bedrade service, dat is ook de stabiele basis betekent dat de technologische vooruitgang – of, bijvoorbeeld, de geïntegreerde diensten of de mobiliteit te intensiveren. Daarnaast is het bedrijf in 2016, mobiele technologie, zelfs versterkt, omdat het werd gebouwd door één van Europa ‘ s meest moderne, LTE-technologie actief in de binnenlandse mobiele netwerk in de 450 MHz-frequentie, waarin specifiek wordt verwezen naar de IoT – en M2M-oplossingen om te dienen van het gebouw.

Daarnaast MVM NET in de activiteiten van een belangrijk deel van de opleiding van de ontwikkeling van het netwerk: de telecommunicatie-diensten momenteel meerdere netwerk-ontwikkeling van projecten in de rol van de overheid en gemeentelijke instellingen, toegang tot het netwerk, verbindingen met de ontwikkeling van de bestaande regering netwerken te consolideren, capaciteit, prestaties te verhogen.

Het bedrijf heeft de staat van de infrastructuur van de server en de MVM-Groep in de richting van de dienstverlening door strategische doel van de aanwezigheid op de markt te versterken. De focus in dit geval, de continuïteit en de veiligheid, want ondanks het feit dat de NTG en de MAVIR extreem hoge (jaarlijkse 99,99 procent) beschikbaarheid eisen werden minder vaak in de markt, toch zijn er een markt van grote bedrijven, die voor de veiligheid van de indicatoren van de MVM NETTO aantrekkelijke aanbiedingen.

de mededinging in de markt voor outsourcing

de mededinging in de markt voor outsourcingDe concurrerende trachten de nodige service ontwikkeling en interne structurele veranderingen zijn begonnen met MVM NETTO, waarbij met nadruk in het service portfolio uitbreiding. Als een resultaat, de MVM NETTO-operatie uitgevoerd, complexe hosting en ICT-producten om ervoor te zorgen geschikt gödi datacenter investering is op dit moment plaatsvindt, is het te danken dat de MVM NET,

een complexe service portfolio in 2018, data center-service is toegevoegd. De investering is een uitstekende achtergrond van de infrastructuur kan betekenen dat de digitizer te worden corporate computing, storage-behoeften. De bouw van een datacenter in het geval van een back nogmaals bedankt voor de prioriteit van de veiligheid en de kwaliteit van de functie voor de controle-inspanning, omdat de faciliteit is Tier 3 en de hoogste Tier 4-veiligheid klasse, die zal worden in voor de eerste keer – het Uptime Institute zullen worden gecontroleerd en worden geacht.

Infotér Conferentie, het is waar dat de ontvangst van onderwerpen zeer besproken 5G-ontwikkeling, en smart city ontwikkeling en MVM NETTO is ook gewijd aan: de 5G Coalitie oprichter als lid van een prominente rol in de ontwikkeling, vooral van de infrastructuur kant, omdat veel ervaring met een grote capaciteit, super-high-security netwerken in de bouw, de ontwikkeling en de exploitatie. De smart city-oplossingen en MVM NET geëxploiteerd door mobiele, vaste en data center infrastructuur in het proces van de ontwikkeling van een netwerk van projecten samen, vanuit een enkele bron een gesloten, veilige en hoge-beschikbaarheid van de dienst achtergrond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *