Hoe te verkopen alsmede verdienen via het Internet– zinvolle suggesties online winkelen

Het aanbieden en ook te maken met het Internet, herinnert U, uiteraard, met goedkope antwoorden voor toekomstige miljonairs. Ja, er is een structuur van de werkelijkheid. De waarheid is dat de enorme bulk had exemplaren die je uitvoert. Gewoon om dit te benaderen met de geest.

Een paar weken geleden verscheen op de blog-site een kort artikel gekwalificeerde “de eerste verkoop in de online case-study, mini-strategie uitgewerkt.” Ik vertelde over mijn ervaringen in verband met het runnen van een online shop en het verwerven van zijn eerste Consumenten.

Hieronder ontdek je een soort van voortzetting van online winkelen dat schrijven. Met de waarheid op dat op dit moment, meer dan ik kan uitleggen gevallen voor niet alleen te gebruiken in bijvoorbeeld je on-line te kopen (maar er zijn ook heel veelzijdige), maar gewoon een normale web-pagina van het bedrijf.

Hieronder zult u zeker ook een groot deel van de voorbeelden, en ook voor elk van de technieken voor verkoop probeerde te schrijven, objectieve voordelen als nadelen.

IN GEDACHTEN te HOUDEN: ik zal Beginnen vanaf het snelste methoden van uitvoering, de meest fundamentele en meest prominente. Natuurlijk, dit is te wijten aan de realiteit dat ze minder effectief zijn nog een oproep voor minder volume van het werk. Meer zelfs, de suggesties zal moeilijk zijn toe te passen, bellen voor nog meer werk, maar zal zeker verder brengen veel betere resultaten. Niet te missen, echter, elk type van factoren, te wijten aan het feit dat tussen de regels door kunt u aftrekken interessante tips.

Go!

1. Om inkomsten te genereren op online winkelen advertising (CPM, CPC).

CPC marketing is dat wanneer u het verkrijgen van een incentive voor elke klik. CPM marketing is dat wanneer u het verkrijgen van geld voor elke duizend vertoningen van haar.

Zeker moet u om te gaan met hen dagelijks en kan bovendien gebruik maken van thuis. Dit type van de soort van de winst, en zeker het bieden van ruimte aan Uw web-site is het makkelijkste uit te voeren. Teken in de” AdSense en implementeren die ook op de site, het is 5-10 minuten werk.

Maar gereduceerd beperken oorzaken van het feit dat het kan bijna iedereen. En ook dit, dat zeker, wordt weerspiegeld in de inkomens.

De Marketing van dit soort die ik gebruik op mijn lokale websites. Dit is een uitstekend voorbeeld van hun gebruik. Maar ik zie ook mensen gooi ze op hun blog te plaatsen, maar ook op de corporate sites. In dit geval, kan niettemin worden ontslagen in de knie, omdat online winkelen het systeem kunnen geven op deze site marketing concurrenten.

In het geval van sites ogólnotematycznych dit systeem stelt u in staat om ongeveer 200 PLN per maand voor 30 duizend klanten. Als het gaat om sites en blogs, is deze hoeveelheid kan worden veel groter.

Advertenties PDA overal, in het algemeen omdat een van de oudste en meest eenvoudige kansen voor marketeers in Web betaald voor klikken, en ook één van de vroegste en meest elementaire middelen van het genereren van inkomsten voor auteurs: marketing klikken.

Advertenties CPM is, helaas, minder dan wanneer het gaat om CPC-advertenties (ppc), maar ook geen garantie voor een verdiende geld. In deze situatie, toch, u daarnaast hebben een groot aantal klanten die op de webpagina zijn, omdat deze invloed op de verscheidenheid van de hits.

2. De winst op de reclame-en marketing-Je verzamelt de Consument.

In deze situatie online winkelen is de adverteerder praten rechtstreeks aan U (het omzeilen van het AdSense-netwerk) of ben je toevlucht tot hem met een deal, en het geld gaat rechtstreeks in Uw zak.

Dit is zeer vergelijkbaar met de verkoop van locaties voor marketing in Kranten. Ook de vrije ruimte op uw site kunt u de markt om daar te presenteren banner van de adverteerder.

OPMERKING: IN deze gebieden kunt u uw advertenties te zien. Sommige eigenaren van het bedrijf web-sites doen niet aan denken. In vacuüm, plaats de motivatie om te leren van Uw items.

Natuurlijk, te vinden marketeers afzonderlijk, als het gaat om een weinig bekende site of blog is echt moeilijk. Ik weet dat omdat ik te kampen met dergelijke problemen in het geval van mijn lokale informatie-sites. En hieronder hebben we al een hogere toegang obstakel (meer werk), en ook, vervolgens, bovendien worden de opbrengsten worden nog veel meer.

In feite is gebaseerd op wat u online winkelen kunt leveren aan een mogelijke adverteerder. Als het is aanzienlijk, evenals de stijl van Uw website zal zeker laten vallen op de zeer dezelfde mensen, bevelen dat de adverteerders, dan krijg je op de beste track, en iedereen in deze situatie zal zeker winnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *