Feiten over it-outsourcing

Feiten over it-outsourcing

payment service providers (psp payment service provider) betaling van de rekeningen in verband met de rechtstreekse diensten die zij bieden aan de handelaren. Externe actoren als ze in de markt, de klassieke vier-speler model (uitgevende bank, acquiring bank, koopman, card company) kader legt Nice Peter, de Deloitte management consulting services (line-of-business partner.

Waarom is het belangrijk online verkoper voor de kaart verkoop optie?

Waarom is het belangrijk online verkoper voor de kaart verkoop optie?Mooi Peter, Deloitte Wat is de rol van de praktijk, payment service providers, en waarom ze nodig zijn in de markt? De payment service provider die de belangrijkste rol van data manager. Het bepaalde aankoop met betrekking tot de meest belangrijke gegevens naar een veilige vorm (gecodeerd) autorizáció voor de kaart van bedrijven. De markt die ze kunnen zegevieren, want technisch gezien is de acceptatie bank, de rol van de. Hun groei, gebaseerd op de massa verwerking als gevolg van lagere kosten, en ook extra diensten worden geleverd. De laatste is een traditionele acceptatie bank, in de meeste gevallen niet bereid zijn te nemen.

Waar ze zouden kunnen zijn op om een winnaar, de payment service providers? In het bijzonder, de online handel. De MNB van de payment card statistieken kijken naar nu, je kunt zien dat de e-commerce dynamische ontwikkeling. In Hongarije, dit is nog steeds een vroeg stadium van ontwikkeling, vergeleken met de Europese Unie de gegevens.

De meer soorten kaart accepteren ze en hoe sneller, veiliger geïmplementeerd in de werking, hoe waardevoller de service kan worden verstrekt aan de consument. En die vrouw in de concurrentiekracht. Hier is de psp ‘ s belangrijkste voordeel is dat geïntegreerde systemen worden bediend quasi-box oplossingen, en ze zijn geweldig met de betaling gegevens overdracht. De laatste is de meest eenvoudige handelaar kan niet gezegd worden, die, in veel gevallen, de bijbehorende technische en juridische taken liever uitbesteden van de psp mbs. Een payment service provider van het totale web-ontwikkeling en content management van de nemen, dat is een groot voordeel voor de aanvaarding van de banken.

Hoe lang ben je al psp-k op de hongaarse markt? Het einde van 2010, sinds begin 2011 verschijnen meer en meer dynamisch. De grote online buitenlandse dienstverleners vervolgens breken ze in het huis van de markt, als het je lukt ernstige retailer een contract tussen (zoals de onlangs lanceerde Tesco e-commerce service). Door de manier, de koopman marktprijs werken, meestal verminderde het traditionele aantal van de spelers in.

 Hoeveel gaat het me kosten om de handel van je psp?

 Hoeveel gaat het me kosten om de handel van je psp?Een payment service provider is niet alleen virtueel, maar ook fysiek card betalingen in het geval van kunnen helpen. De traditionele pos-terminals van adoptie, echter, vele malen de hoge vergoeding, die het obstakel. Het is belangrijk te vermelden dat de koophandel rol van de commissie, alsmede de samenhang van de interbancaire commissies, d.w.z. de interchange fee [mif]. De mif niveau van het nationale recht, in 2014 vanaf 1 januari zal afnemen met 0,2 of 0,3 tot het niveau. De handel commissies naast de terminals voor onderhoud betekent meer belangrijk kostenelement traditionele betalingstransacties.

Running voorwaarden, De volgende 3-4 seconden zijn voltooid: de kaart van de houder (koper) – kaart te trekken uit de handel de winkel ligt pos-terminal; van de terminal een vergunning aanvragen om te beginnen met het accepteren van de bank;  het accepteren van de bank zendt de aanvraag door naar de creditcardmaatschappij. Deze transmissie kan worden door middel van de psp; de creditcardmaatschappij de aanvraag komt bij de bank;

de bank van de klant identificatie-codes, en het aankoop bedrag dat is gebaseerd op de inspectie, als er sprake is van dekking van het voltooien van een transactie, en op dezelfde manier toe te staan of te verbieden de transactie. De card bedrijven clearing-en settlement-systeem het einde van de dag ontvangen de handelsdag, transacties in het accepteren van banken. En de uitgifte en het accepteren van de banken netto posities zijn gedefinieerd, de activiteiten zijn bijgeschreven op de settlement bank rekeningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *